Skip to content

Lidt mere om mig

Mit navn er Kim Maibom-Madsen, jeg er født i 1984 og bor i København K, med min kæreste, vores to dejlige børn og en lille hund.
Før jeg “mødte” Body SDS havde jeg arbejdet som tømrer i 14 år men altid vidst, at jeg før eller siden skulle lave noget andet. Jeg havde dog ikke regnet med, at finde noget, som var så langt fra den hverdag jeg kendte.
Jeg havde igennem flere år gradvist mærket mere og mere til min krops advarselssignaler men som så mange andre forsøgt, at dulme ubehagelighederne med usunde fødevarer, sukker, smertestillende medicin mm. Jeg havde også i en periode gået til behandlinger hos en fysioterapeut for, at komme mine rygsmerter og gentagende hovedpiner til livs men uden egentlig at føle, det rykkede noget.
I 2010 blev jeg introduceret til Body SDS igennem Cufei træning hos grundlægger Bengt Valentino Andersen og mærkede hurtigt, hvad denne træningsform gjorde for min krop og mit psykiske velvære.
Mine smerter i kroppen forsvandt, jeg blev stærkere og mere smidig i dele af kroppen, som jeg før havde set som lidt ligegyldige.
Jeg blev nysgerrig på at vide mere om Body SDS og blev opfordret til at deltage i en introduktionsdag til uddannelsen. Her oplevede jeg hvad en behandling kan og blev med det samme klar over, at det var det her jeg skulle. En behandlingsform som på en gang både var meget fysisk men som også anerkender, at der nogle gange er mere til de smerter vi oplever end f.eks. “bare” dårlige arbejdsstillinger.
Det at se mennesker som en helhed fysisk, psykisk og mentalt tiltalte mig utrolig meget samtidig med, at jeg her havde muligheden for at arbejde med mennesker og udrette noget andet med mine hænder.
Jeg har siden starten af min uddannelse arbejdet med egne klienter, og har gennem mine behandlinger udviklet en stor forståelse og indføling for, at kunne mærke, hvad hver enkelt klient har brug for. Jeg tager altid udgangspunkt i de spændinger/ubalancer jeg finder i kroppen og arbejder ud fra disse. Hvad enten det er f.eks. stress, rygsmerter eller noget helt andet du kommer ind med, arbejder jeg for at finde frem til den egentlige årsag til problemet frem for blot at behandle symptomet for hermed, at kunne afhjælpe din krop smerter og skavanker.
Om mig